Forett / småretter Grønnsaker og sopp Tomatsalat med fersk mozzarella og balsamicoeddik

Tomatsalat med fersk mozzarella og balsamicoeddik>

1 liten rødløk

200 g fersk mozzarella

salt og nykvernet pepper

frisk basilikum

1 dl olivenolje

½ dl balsamicoeddik

4  Raf tomater

litt karse

 

Skjær løken i strimler. Skjær osten i fine skiver og krydre med salt og pepper. Dryss løk og finsnittet basilikum på og drypp noen dråper olje og eddik over. Skjær tomatene i passe tykke skiver. Legg ost og tomat lagvis med strimlet løk og finsnittet basilikum mellom.

 

Drypp litt balsamicoeddik og olivenolje over. Pynt med karse.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev