Nyhet
Forett / småretter Grønnsaker og sopp Syltet fjellmandelpotet med eple

Syltet fjellmandelpotet med eple>

200 g fjellmandel, i skiver

200 g syrlige epler, i båter

2 sjalottløk, i ringer

2 vårløk, i ringer

litt ferske erterspirer

50 g ristede gresskarfrø

 

Lake

1 strimlet gulrot

5 ss eplesider eddik

2 laurbærblader

5 sorte pepperkorn

3 kvister frisk rosmarin

3 kvister frisk timian

1 dl hvitvin og ev litt vann

½ dl solsikkeolje

1-2 ss sukker

 

Bland alle ingrediensene til laken og kok opp med poteten. Kok til potetene er møre. Ta dem av varmen og sil av. Ha i epler, sjalottløk, vårløk og erterspirer. Bland alt sammen og smak til med salt og pepper. 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev