Forett / småretter Grønnsaker og sopp Steinsopprisotto

Steinsopprisotto>

20 g risottoris

2 dl kyllingkraft

1 dl steinsoppkraft

50 g revet parmesan

1 sjalottløk, finkuttet

1/2 dl hvitvin

40 g smør i terning

50 g steinsopp, renset og kuttet

eventuelt diverse skogsopp

 

Svett sjalottløk og risottorisen i olje til den er blank. Tilsett hvitvin og la risen småkoke hele tiden og spe jevnlig med varm sopp og kylllingkraft. Når risen er mør tilsettes stekt steinsopp. Spar litt til anretningen. Ta kjelen til side og monter inn smør og parmesan. La risottoen hvile 1-2 minutter før servering.   

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev