Forett / småretter Grønnsaker og sopp spinatsuppe

spinatsuppe>

Spinat er en grønnsak som egner seg godt til suppe. Tilsett gjerne små vaktelegg i suppen og pynt med sprøstekte brødkrutonger og terninger av panchetta. Da har du et fullverdig og smakfullt lite festmåltid.

 

250 g fersk spinat

5 dl kyllingkraft

2 dl fløte

2 ss smør

salt og pepper

melkeskum

 

Blansjer spinaten i kokende vann og avkjøl den i isvann. Kok opp kyllingkraft og fløte, ha i smør og la det koke inn. Ha hele blandingen i en blender og kjør det til en glatt masse. Smak til med pepper og salt. Hell suppen i en dyp tallerken. Varm opp melk og pisk det til et stivt skum. Anrett skummet på toppen. Kvern over med sort pepper til slutt. 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev