Nyhet
Forett / småretter Grønnsaker og sopp spinatomelett

spinatomelett>

6-8 egg

4 ss créme fraîche

100 g fersk spinat

2 finhakkete sjalottløk

2 vårløk, i skiver

1 ts hakket estragon

1 ss hakket persille

1 fennikel, i tynne skiver

3 ss olivenolje

salt og pepper etter smak

 

Fres spinaten i litt olje. Ha den i en bolle med egg og crème fraîche og kjøres lett med stavmikser. Fennikel og løk freses mykt i litt olje.

Tilsett dette i eggeblandingen, smaksett med salt, pepper og hakkede urter.

Hell miksen i en smurt form eller panne og stek den på 170 °C  i ca 20 minutter til den er lett gyllen og fremdeles litt creamy i midten.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev