Forett / småretter Grønnsaker og sopp miniblomkål, trøffel og ferske mandler

miniblomkål, trøffel og ferske mandler >

5 små blomkålhoder

1 trøffel

12 ferske mandler, delt i 2

2 ss mandelolie

1 dl malto

2 ss mandelolje

saft av en halv sitron

 

Legg fire små blomkål i en form og stek dem  i ovnen i ca 10 minutter. Avkjøl dem hurtig i isvann. Ved anretning skal de lunes i saltet beurre monte. Det siste blomkålhodet rives på en mandolin i tynne små flak og marineres i sitronsaft, mandelolje og salt. Malto blendes med mandelolje og drysses over retten. Dryss mandler over og server. Ved bordet rives trøffel over retten.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev