Forett / småretter Grønnsaker og sopp Skogsoppbuljong

Skogsoppbuljong >

Til ca. 8 forretter

 

5 dl kyllingkraft, demi

5 dl oksekraft, demi

50 g tørket skogsopp 

1 rød sjalottløk

4 stilker timian

1 ts flaksalt

1 ts hel, svart pepper

 

Fyll alt det tørre i en kanne, gjerne en presskanne.

Kok opp kraftene godt og hell dem rykende varme over soppen. La dette trekke i fem minutter før man presser soppen ned eller heller soppbuljongen gjennom en fin sil i skålen.

 

Denne klare skogsoppbuljongen passer perfekt til alt. Tilsett gjerne noen skiver perlehønebryst og friske kantareller i skålen.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev