Forett / småretter Grønnsaker og sopp Rødbetsuppe med Chevre

Rødbetsuppe med Chevre>

Rødbetsuppe med Chevre

1 kg rødbeter

200 g poteter

200 g løk

grønnsakskraft

2 ss karve

2 ss eddik

Chevre og valnøtter til garnityr.

 

Legg 3 rødbeter til side. Disse skal tilsettes suppen mot slutten av koketiden for å gi den fantastiske fargen.

Skrell rødbeter, poteter og løk. Kok til de er møre i grønnsakskraft.

Skrell og riv de tre rødbetene som er igjen og tilsett dem i gryta de siste kokeminuttene.

Blend suppa til ønsket konsistens. Grill noen skiver Rulo de Cabra.

Anrett suppen med chevre på toppen, valnøtter og rosmarin. 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev