Forett / småretter Grønnsaker og sopp Rødbeter, solbær og stikkelsbærjuice

Rødbeter, solbær og stikkelsbærjuice>

1 økologisk rødbet

 

Rødbeten bakes i ovnen på 160 °C med skallet på til den sprekker og juicen pipler ut. Det tar ca. 45-50 minutter eller til 63 °C kjernetemperatur, avhengig av størrelsenPakk den inn i klingfilm i 30 minutter og gni av skallet med et kjøkkenhåndkle. Kutt den tynt og vend i solbær- og stikkelsbærjuice. Kan serveres alene smakt til med salt og pepper, men det veldig godt med Fjellblåost knust i små biter over. Ertespirer er også deilig og gir friskhet og litt mer sødme. Spray med  flaskespray til slutt.

 

Solbær- og stikkelsbærjuice

50 g økologiske stikkelsbær

50 g økologiske solbær

agavesirup, etter smak

½ dl vann

salt og pepper

 

Kok opp bærene med salt og pepper. Blir den for sur, tilsettes mer agavesirup. Dette er økologiske produkter som smaker litt forskjellig hver gang.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev