Forett / småretter Grønnsaker og sopp Rødbete og nyr

Rødbete og nyr>

Nyr i kamillegele

 200 g nyr, hengt

1000 g kamillete

7 g agar agar

 

Kamilleteen kokes med agar agar og settes i bunnen av en bakke. Avkjøles. Nyren legges i en sprøytepose og sprøytes ut og gelen rulles rundt.

 

Glasert rødbete

 400 g rødbete

100 g rødbetejuice

 

Rødbetene renses og stkkes ut med en cylinderformet utstikker. Vakumeres med rødbetesaft og dampes ved 80 grader i ca 1 time.

 

Sauce

100 g brynet smør

120 g rødbetesaft

 

Saft kokes opp og splittes med den brunete smør.  Anrettes med litt karse, rå rødbete og solbær.  

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev