Forett / småretter Grønnsaker og sopp Quinoa salat

Quinoa salat >

120 g quinoa, kokes som ris med kylling eller grønnsakskraft 

 200 g blandet salat

 

Bakte grønnsaker

160 g butternut squash

100 g aubergine 

100 g rød paprika

100 g rødløk

 

200 g chorizo

20 g pinjekjerner, lett ristet

½ finkuttet chili

høvlet pecorino

en halv bunt finhakket koriander

 

Kutt alle ingrediensene i passe fine biter. Stek chorizopølsen og avkjøl. Bak grønnsakene med litt olivenolje, salt og pepper i en ildfast form til de er møre før de avkjøles. Bland grønnsakene sammen med quinoaen, litt strimlet salat og vinaigrette. Tilsett pecorino, chili og lett ristede pinjekjerner. Avslutt med finhakket koriander og litt presset og grillet lime. Pynt med escabechemarinerte små klasetomater.

 

Vinaigrette

8 ss olivenolje

4 ss sitron eller lime

litt sukker etter smak

 

Ingrediensene piskes godt sammen.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev