120 g quinoa, kokes som ris med kylling eller grønnsakskraft
200 g blandet salat
Bakte grønnsaker
160 g butternut squash
100 g aubergine
100 g rød paprika
100 g rødløk
200 g chorizo
20 g pinjekjerner, lett ristet
½ finkuttet chili
høvlet pecorino
en halv bunt finhakket koriander
Kutt alle ingrediensene i passe fine biter. Stek chorizopølsen og avkjøl. Bak grønnsakene med litt olivenolje, salt og pepper i en ildfast form til de er møre før de avkjøles.
Bland grønnsakene sammen med quinoaen, litt strimlet salat og vinaigrette.
Tilsett pecorino, chili og lett ristede pinjekjerner.
Avslutt med finhakket koriander og litt presset og grillet lime.
Pynt med escabechemarinerte små klasetomater.
Vinaigrette
8 ss olivenolje
4 ss sitron eller lime
litt sukker etter smak
Ingrediensene piskes godt sammen.