Nyhet
Forett / småretter Grønnsaker og sopp rødkål- og potetpuré

rødkål- og potetpuré>

rødkål- og potetpuré 

 3/4 rødkål

200 g potetpuré av Fjellmandel fra Oppdal

rødvin og kyllingkraft

1 stjerneanis

10 nellikspiker

1 ts lavendel

1 ts muskatnøtt

½ ts malt kanel

1 ts rosepepper

juice av 1 appelsin

3 epler, med skall

 

Mal krydderet til du får et fint pulver. Kutt rødkål og eple i tynne skiver. Ha det malte krydderet i kjelen sammen med appelsinjuice og la dette få trekke smak i et minutt på lav varme. Tilsett rødkål og eple og stek videre. Ha deretter i rødvin og kyllingkraft. Kok rødkålen til rødkålkonsistens. Ta av halvparten av rødkålen og kjør dette mens det er varmt med potetpureen. Bland deretter tilbake og smak til ved behov. Serveres til julens retter av både kjøtt, fugl og pålegg.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev