Nyhet
Forett / småretter Grønnsaker og sopp ovnsbakte rotgrønnsaker

ovnsbakte rotgrønnsaker>

1 gul løk i biter

2 pastinakker

4 persillerøtter

3 gulerøtter

1 sellerirot

2 røbeter

timian

1/2 sitron

olivenolje

salt og pepper

 

Rens og skjær grønnsakene i passe og jevnstore biter. Legg dem lagvis i en ildfast form. Springle over med olivenolje og krydre med salt og pepper. Knus hvitløken og ha den over sammen med skall og saft av en halv sitron. Bak formen på 200 ° C i ca 25 minutter. Server som en egen rett med en god vinaigrette eller server den til kraftige retter som lam og annet kjøtt. 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev