Forett / småretter Grønnsaker og sopp potetkrem, broccoli og fritert potetskall

potetkrem, broccoli og fritert potetskall >

400 g Fjellmandelpotet

1 ss smør

1 dl H-melk

1 ss dijon sennep

1 ts grov dijon sennep

salt og nykvernet pepper

olje til fritering

maldonsalt

1 broccoli

en liten bunt gressløk

 

Skyll og skrubb mandelpotene godt. Skrell dem og ta vare på skallet som skylles i kaldt vann. Kok potetene møre i vann uten salt. Press dem gjennom en sil og rør inn varmet smør og melk. Smak til med salt, sitronsaft og sort nykvernet pepper. Legg skallet i en kjele med olje og varm opp. La det fritere på middels varme til de er gylne og sprø. Ha på litt salt før det anrettes med noen fine kokte buketter av broccoli og biter av kokt mandelpotet med hakket gressløk. 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev