Forett / småretter Grønnsaker og sopp Froskelår med hvitløk- og persilleremulade

Froskelår med hvitløk- og persilleremulade>

12 froskelår

1 pisket egg

salt og pepper

100 g hvetemel

200 g panko

200 g olje til fritering

 

Krydre froskelårene med salt og pepper. Vend dem i mel, deretter egg, og så i panko til de er dekket. Fritèr froskelårene i oljen på cirka 175 °C til de er gylne.

 

 

Hvitløk- og persilleremulade

1 eggeplomme

100 g olje

sitronjuice

salt og pepper

50 g rømme

2 hvitløksfedd

80 g persille

10 g kapers

 

Bland eggeplomme, salt, pepper og sitronjuice. Hell sakte i oljen under pisking til majoneskonsistens. Bland majonesen med rømme og finhakket hvitløk, kapers og persille til en deilig remulade.

 

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev