Forett / småretter Grønnsaker og sopp Fritert hvitløk, potet og jordskokk

Fritert hvitløk, potet og jordskokk>

3 mandelpoteter med skall

2 kinesisk hvitløk

2 jordskokker

raps eller solsikkeolje til fritering, ca 1,5l

salt etter smak

 

Vask potet og jordskokker godt, slik at all jord er borte. Kutt grønnsakene i tynne skiver på mandolin, legg de i vann til de skal friteres.  Varm opp olje til 150° C i en jerngryte. Tørk av grønnsakene på ett papir og friter en og en sort til de er gylne. Legg grønnsakene på brett med bakepapir når de er ferdige og drysses med litt salt.    

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev