4 minifennikel med rot
4 små gulrøtter
4 små persillerøtter
8 små løk
1 stor gulrot
1 dl majones
20 blader havesyre
spiselige blomster
kjørvel
portulak
krondill
agurkurt
Urtesnø av løk, rosmarin, timian, kjørvel og persille
3 dl fløte
1 dl vann
2 finhakket løk
masser av timian, kjørvel og persille
salt og pepper
Urtesnøen lages dagen før. Alt kokes opp og skal trekke i en time. Deretter skal det siktes og fylles i en pacobeholder, fryses ned og kjøres til sne dagen etter på pacomaskinen. Bland majonesen med havesyren og passer gjennom en sikt og deretter helles på en sprøyteflaske. Kok alle grønnsakene møre i godt saltet vann og mariner dem i olivenolje. Anrett grønnsakene på varme skifersteiner. Server til to personer på en stein. Når skifersteinen er satt på bordet drysses retten med urtesnøen.