Forett / småretter Grønnsaker og sopp Grønnsaker og urtesnø

Grønnsaker og urtesnø>

4 minifennikel med rot

4 små gulrøtter

4 små persillerøtter

8 små løk

1 stor gulrot

1 dl majones

20 blader havesyre

spiselige blomster  

kjørvel

portulak

krondill

agurkurt

 

Urtesnø av løk, rosmarin, timian, kjørvel og persille

3 dl fløte

1 dl vann

2 finhakket løk

masser av timian, kjørvel og persille

salt og pepper

 

Urtesnøen lages dagen før. Alt kokes opp og skal trekke i en time. Deretter skal det siktes og fylles i en pacobeholder, fryses ned og kjøres til sne dagen etter på pacomaskinen. Bland majonesen med havesyren og passer gjennom en sikt og deretter helles på en sprøyteflaske. Kok alle grønnsakene møre i godt saltet vann og mariner dem i olivenolje. Anrett grønnsakene på varme skifersteiner. Server til to personer på en stein. Når skifersteinen er satt på bordet drysses retten med urtesnøen.    

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev