Nyhet
Forett / småretter Grønnsaker og sopp jordskokk med anis

jordskokk med anis>

Snacks

4 jordskokker, skrelt og vasket

1 liter nøytral olje, egnet til fritering

1 ss maltodextrin, kjøpes på Gastronaut eller apotek

1 ts ristet og malt fennikelfrø

1 ts ristet og malt anis

salt og pepper

 

Jordskokken skjæres løv- tynt på en mandolin eller en påleggsmaskin. Varm oljen til 145 °C og friter jordskokkene gylne i oljen.
Ta chipsen ut av oljen. La dem få renne av seg på  et klede og salt dem. Bland sammen maltodextrin, fennikel og anis. Dryss anis-seasoning over chipsen ved å sikte den gjennom en melsikt. Oppbevar i en lufttett boks. 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev