Forett / småretter Grønnsaker og sopp Fake carbonara

Fake carbonara>

Kongeøsters-sopp

4 plommer vaktelegg

200 g erter

2 dl fløte

3 splasher hvitvin

1 dl grønnsakkraft

1 sjalottløk

2 ss revet manchego

 

Fres sjalottløk, tilsett hvitvin og reduser. Ha over grønsakskraft og fløte.

Tilsett ertene og litt av osten. Kutt østerssopp i tynne staver, fres den i panne med smør og olje. Ikke stek for varmt da vi vil at det skal se ut som en pasta.

Ha over i fløteblandingen med erter og vend lett.

Sopp og saus legges opp som en pastatallerken, med vakteleggeplomme i skallet i midten, kvernet pepper og litt maldon strøs på toppen. Voila!

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev