Forett / småretter Grønnsaker og sopp Djevelegg med ost og bacon

Djevelegg med ost og bacon>

4 økologiske egg

2 skiver bacon

2 ss meierismør, romtemperert

2 ss revet god ost, feks grottelagret Gruyere eller Fjelldronning fra Avdem

salt og pepper

noen dråper tabasco

 

Kok eggene i 9 minutter og avkjøl dem raskt i kaldt vann.

Skrell eggene, del dem i to og ta ut det gule i egget. Bland eggulene med smøret og halvparten av osten.

Smak til med salt, pepper og tabasco.

Legg de halve eggene på et fat og sprøyt eggulene tilbake i eggene.

Eggene toppes med resten av osten og terninger av sprøstekt bacon.

Perfekt som appetittvekker eller som snacks til en iskald øl!

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev