Forett / småretter Grønnsaker og sopp Asparges med sprøstekt skinke

Asparges med sprøstekt skinke >

Asparges

8 asparges

rapsolje

maldonsalt

 

Skrell aspargesen Legg den på grillen, vend i rapsolje og dryss på salt.

 

Aspargespuré

8 asparges

sitron, salt og xantana

 

Kjør hele asparges i juicesentrifuge. Miks juicen med en knivsodd xantana. Den blir lett for tykk, så vær forsiktig. Smak til med salt og sitronsaft.

 

Skinke fra Jæren

100 g god skinke

 

Skjær skinken i små firkanter. Stek dem på medium varme i en panne til de er gylne. Anrett aspargesen på en tallerken med de sprøstekte skinkebitene. Avslutt med aspargesolje og noen urter. Drypp med litt sitron og flaksalt.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev