Nyhet
Forett / småretter Grønnsaker og sopp Asparges, fenalår, hvitløkcrunch og Eiker xo

Asparges, fenalår, hvitløkcrunch og Eiker xo>

1 bunt asparges

noen skiver fenalår

3 hvitløksbåter

olje til fritering

raspet Eiker xo eller parmesan

litt sitronzest

 

Skjær fenalåret og hvitløken i små terninger og friter i olje til det blir gyllent. Dette går fort. Legg bitene på et papir. Rasp ost og sitron. Rens aspargesen og skjær av den nederste delen. Kok den mør i godt saltet vann. Ta den opp og tørk den på et papir. Sett på en grillpanne og grill aspargesen ferdig.  Den skal fortsatt ha spenst. Legg opp asparges med garnityret. Server sammen med fenalår i tynne skiver. Kan også serveres med sitronhollandaise.  

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev