2 røde epler
et hode med rød radicchio
10 rosekålhoder
10 små røde sjalottløk
en klase grønne druer
usaltet smør
balsamicoeddik
salvie til pynt
Rens raddichi rosso og bruk bladene og ikke så mye av den tykkeste hvite stilken. Stek den lett ut så noe av bitterstoffene går ut. Legg den opp på et tørkepapir. del rosenkålhodene opp i hele blader og stek bladene i smør og noen kan gjerne bli lett karamelliserte. Legg de også på et tørkepapir.
Stek hele druer raskt i olje på sterk varme. Anrett Raddichio rosso, rosenkål og epler på et stort fat. Fordel druene jevnt og springle med den karamelliserte rødkålen tilslutt. Ofte smaker kål bedre når den blir stekt og spesielt rosenkål som slipper en del av bitterstoffene på den måten. dette tilbehøret passer til alt fra and, kalkun, svin og vilt.
Karamellisert rødløk med solbærsirup
Rens løken og snitt den fint på langs. Smelt smør i en kjele og tilsett løken. Fres den gyllen og dryss over sukker tidvis slik at den karamelliseres. Tilsett solbærsirup og litt god balsamicoeddik la det koke inn til passe konsistens.