bakte epleskiver
6 kantareller
druer
urteolje
tørkede ikerter
hooning
4 små røde sjalott løk
urter som estragon, timian og rosmarin
en god nøytral olje
Rens og del 6 kantareller i to fine deler og stek de lett I smaør og litt honning. Legg dem på et tørkepapir. Drypp liit honning på bakte eplesiver og la det trekke litt inn. Sjalottløken renses og delespå langs og steke eller bakes møre. De kan gjerne bakes som sløkkåler. Frisk salvie, estragon, timian kjøres med olje til en urteolje I hurtighakke.
Kjør 1 dl tørkede kikerter til pulver Dander ingrediensene utover en stor tallerken per person og pynt med urter og urteolje og kikerterpulver. Honning funker fint sammern med kantareller og her kan man imptrovisere og lage enkle foretter av disse ingrediensene eller andre. Det som er fint er å legge opp på fatet slik at det ser delikat ut.