Forett / småretter Frukt, bær, nøtter og sjokolade epler, kantareller, druer og kikerterpulver

epler, kantareller, druer og kikerterpulver>

bakte epleskiver

6 kantareller

druer

urteolje

tørkede ikerter

hooning

4 små røde sjalott løk

urter som estragon, timian og rosmarin

en god nøytral olje

 

Rens og del 6 kantareller i to fine deler og stek de lett I smaør og litt honning. Legg dem på et tørkepapir. Drypp liit honning på bakte eplesiver og la det trekke litt inn. Sjalottløken renses og delespå langs og steke eller bakes møre. De kan gjerne bakes som sløkkåler. Frisk salvie, estragon, timian kjøres med olje til en urteolje I hurtighakke.

Kjør 1 dl tørkede kikerter til pulver Dander ingrediensene utover en stor tallerken per person og pynt med urter og urteolje og kikerterpulver.   Honning funker fint sammern med kantareller og her kan man imptrovisere og lage enkle foretter av disse ingrediensene eller andre. Det som er fint er å legge opp på fatet slik at det ser delikat ut.   

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev