Forett / småretter Frukt, bær, nøtter og sjokolade broccolisalat med blåskimmelost

broccolisalat med blåskimmelost>

1 broccoli, forvellet i buketter

blandet salat som endevie, raddichio og frisèesalat

gressløk, kjørvel og basilikum

olivenolje

saften av en halv sitron

salt og pepper

 

VALNØTTER MED HONNING OG SITRON

100 g valnøtter

4 ss honning

Saften av en halv sitron

 

Kok opp honning og sitronsaft, vend inn valnøtter og avkjøl.

 

DRESSING

1 dl rømme

50 g blåskimmelost

salt og pepper

 

Stivpisk rømmen, bryt osten i biter og vend den inn. Smak til med salt og pepper. Riv salaten i passe biter og bland sammen med broccolien. Smak til med olivenolje, sitronsaft, salt og pepper. Anrett salaten på tallerken, legg over dressingen og fordel valnøttene på toppen.

 

 

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev