Nyhet
Forett / småretter Frukt, bær, nøtter og sjokolade Bakt fiken, eple, rødløk og solbærsirupp

Bakt fiken, eple, rødløk og solbærsirupp>

4 ferske fiken

rødløk i solbærsirupp

bakte epler, se oppskrrift

blader av frisk timian

 

Del fiken i to og bak dem møre på 180° C. Anrett fiken på et fat  med de bakte eplene og den karamelliserte rødløken. Pynt med timianblader. Bakte fiken passer som tilbehør til vilt og fjærkre men også perfekt til blåskimmel og stiltonost. 

 

Karamellisert rødløk med solbærsirup

Rens løken og snitt den fint på langs. Smelt smør i en kjele og tilsett løken. Fres den gyllen og dryss over sukker tidvis slik at den karamelliseres. Tilsett solbærsirup og litt god balsamicoeddik  la det koke inn til passe konsistens.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev