Nyhet
Forett / småretter Fjærkre Vol au vent med kyllingbryst

Vol au vent med kyllingbryst>

butterdeig og sammenvispet egg

400 g stekt kyllingbryst

4 kokte asparges

8 kokte sukkerterer, i biter

1 finhakket sjalottløk

2 ss hakket koriander

2 ss majones

salt og pepper, etter smak

2-3 ss crème fraîche

1 sylteagurk i biter

 

Butterdeigen kjevles lett ut. Pensle med egg, kutt i rektangler og stek på 170 °C  til de er skikkelig gylne. Det tar ca 15 minutter. Del i to og legg fyllet inni.

Visp sammen majones, crème fraîche, løk, sylteagurk og urter. Vend inn kylling i terninger og grønnsakene.

Anrett med litt salat.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev