Forett / småretter Fjærkre «Smørrebrød» med hønsesalat

«Smørrebrød» med hønsesalat>

Hønsesalat

1 hel kylling, av bra kvalitet

200 g majones

200 g rømme

1 eple, gjerne Royal Gala

salt og pepper, etter smak

2 skiver bacon

3 sjampinjonger

 

Kyllingen kokes i vann med litt salt og krydderurter i ca. 2 timer. Kjøttet plukkes fra beina og kjøles ned. Pisk rømme og majones og smak til med salt og pepper. Kutt opp halvdelen av eplet og vend det inn i majonesen. Vend også inn det kalde og rensede kyllingkjøttet.

Hønsesalaten er nå klar til servering. Stek bacon og sopp rett før servering og pynt med den siste halvdelen av eplet.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev