Forett / småretter Fjærkre Rypebryst med kantarellstuing

Rypebryst med kantarellstuing >

4 rypebryst eller flere

1 liten finhakket løk

en neve rensede kantareller

litt fløte

4 poteter, skåret i julienne

salt og pepper, etter smak

noen tyttebær og timian til pynt

 

Skjær ut rypebrystene og stek dem rosa i godt smør. La dem hvile i romtemperatur i 10 minutter. Rens kantareller og del dem i passe stykker. Bruk samme stekepanne, fres soppen med finhakket løk til den blir gyllen. Tilsett fløte og kok den inn. Smak til med salt og pepper. Kantarellkremen må være fast så den ligger støtt på rypa. Stek potetstrimlene som små kaker lik rösti i klaret smør og krydre dem med salt og pepper. Server biter av rypebrystet på potetkaken med stuing og garnityr som en tapas.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev