500 g kyllinglever
300 g smør, smeltet og avkjølt
50 g sukker
3 egg
salt og pepper
500 g fryste bringebær, men tinte
50 g sukker
12 plater gelatin
100 g hasselnøtter
100 g sukker
20 g frysetørket bringebær
30 g pistasjnøtter
10 g små bjørkeskudd
Sil kyllingleveren for å fjerne uønsket blod. Ha den i en kjøkkenmaskin sammen med egg, salt og pepper. Kjør og spe forsiktig med smør til en jevn smete. Sil av i en bakk. Steam den under plastfolie på 80 °C og avkjøl uten plast. Når den er avkjølt, kjøres den opp til fin konsistens på kjøkkenmaskin.
Støpes i ønsket form og fryses. Kjør opp bringebær med sukker og litt vann, sil av. 500 g bringebærjuice varmes og tilsettes bløtlagt gelatin. La det avkjøles, men må holdes i romtemperatur. Tre pinner ned i den fryste kyllingleveren og dypp i bringebærjuicen til den har en fin glasering.
Lag karamell av sukkeret og tilsett ristede hasselnøtter, avkjøl og knus til mindre biter. Rist pistasjnøtter og knus de frysetørkede bringebærene litt. Dypp kyllinglever-lollipoppen i nøttemiksen og server.