Forett / småretter Fjærkre spicy kyllingklubber

spicy kyllingklubber>

pensle kyllingklubbene med nøytral olje og krydre med spisskummin, malt koriander, garam masala, salt og prpper. Stek dem i en grillpanne.

 

Bakt potet med estragonsmør

 250 g mykt smør

4 stilker estragon

2 sjalottløk

1 dl hvitvin

salt og pepper

 

Kutt sjalottløk i små terninger.

Lag en reduksjon på hvitvin, estragonstilker og sjalottløk. Dette skal reduseres til nesten alt av væske er borte.

Ta ut estragonstilkene.

Kjør mykt smør i en kjøkkenmaskin, tilsett finhakket estragon og reduksjonen med sjalottløk. Smak til med salt og pepper.Sett til avkjøling.

Server klubbene med smøret.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev