2 bunter grønn asparges
250 g kyllingskinn
5 dl kjernemelk
1 potte kjørvel
1 potte estragon
1 god neve persille
1 neve granskudd
2 dl olje
50 g gresskarkjerner
3 jalapenos
Rens kyllingskinnet for utsidig fett, strø litt salt på skinnet og stek i press mellom bakepapir i ovn på 160 °C i 30-40 minutter. Ta dem av brettet når skinnet er sprøtt og avkjøl på kjøkkenpapir. Bryt av bunnen på aspargesen, skrell og blansjer i 30 sekunder i lettsaltet vann og avkjøl i isvann. Kjør alle urtene med oljen til en fin paste. Skjær jalapenos i veldig tynne skiver.
Smak opp kjernemelken med salt. Rist gresskarkjernene i en panne til de er gylne. Rett før servering varmes aspargesen i en panne med urtepasten til det er varmt og smakes til med salt.
Ved servering helles kjernemelken i midten av aspargesen slik at melken blander seg med urtepasten.