Nyhet
Forett / småretter Fjærkre asparges, jalapenos, kyllingskinn og kjernemelk

asparges, jalapenos, kyllingskinn og kjernemelk>

2 bunter grønn asparges

250 g kyllingskinn

5 dl kjernemelk

1 potte kjørvel

1 potte estragon

1 god neve persille

1 neve granskudd

2 dl olje

50 g gresskarkjerner

3 jalapenos

 

Rens kyllingskinnet for utsidig fett, strø litt salt på skinnet og stek i press mellom bakepapir i ovn på 160 °C i 30-40 minutter. Ta dem av brettet når skinnet er sprøtt og avkjøl på kjøkkenpapir. Bryt av bunnen på aspargesen, skrell og blansjer i 30 sekunder i lettsaltet vann og avkjøl i isvann. Kjør alle urtene med oljen til en fin paste. Skjær jalapenos i veldig tynne skiver.

Smak opp kjernemelken med salt. Rist gresskarkjernene i en panne til de er gylne. Rett før servering varmes aspargesen i en panne med urtepasten til det er varmt og smakes til med salt.

Ved servering helles kjernemelken i midten av aspargesen slik at melken blander seg med urtepasten.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev