Krabbeklo
Kok krabbeklørne i godt saltet vann i ca 15 minutter og trekk til side. Avkjøles.
Grill krabbeklørne på høy varme i kullgrill og rens klørne så fint som mulig.
Ramsløksmør
100 g ramsløk
150 g usaltet smør
Kjør ramsløk og smør sammen til det begynner å smelte.
Visp det sammen igjen over isbad.
Jordskokk
Små jordskokker med skall
grovsalt
Skrubb jordskokken med en grov svamp.
Kok den mør i saltet vann, som sjøvann. Avkjøl.
Del jordskokkene i to og stek dem gyllenbrune i panne med litt smør og sitronskall. Ha i ramsløksmør rett før de skal ut av pannen.
Jordskokkmelk
200 g skrelt jordskokk
2 dl melk
1 dl fløte
Kok opp fløtemelken med jordskokk og la det trekke i 30 minutter. Plastre og la det stå i kjøleskapet over natten.
Sil av fløtemelken og smak opp med salt og syre. Rett før servering sprekker du melken med ramsløksmøret.
Jordskokkchips
200 g jordskokk
1 liten mandelpotet
1 ss potetmel
Kok jordskokk og mandelpotet møre i vann.
Kjør dette i en blender og juster tykkelsen med kokevannet, tilsett potetmel. Konsistensen skal være som en purésuppe.
Stryk blandingen utover et tynt lag på silikonmatte og tørk over natten på 50 °C.
Del opp de tynne arkene av puré og friter på 190 °C til de er gyllenbrune.
Legg opp rensede krabbeklør på tallerkenen med jordskokkchips på toppen og jordskokkskiver rundt. Dander ramsløksmør.