Nyhet
Forett / småretter fisk, skjell og skalldyr Takoyaki med røkelaks

Takoyaki med røkelaks>

120 g røkelaks, i terninger

150 g mel

2 ts bakepulver

½ ts salt

2 egg

1 ts soyasauce

4 dl dashibuljong evnt vann med noen skjeer fishsauce

finsnittet vårløk

tynn majones, gjerne med litt pepperrot

 

Rør sammen mel, salt og bakepulver. Visp sammen egg og soya og hell dette oppi melet.

Spe med buljongen til du har en pannekakerørelignende blanding. Stekes i en middelsvarm takoyakipanne eller en liten munkepanne.

Smør godt med olje og hell oppi røre. Legg oppi røkelaks og vårløk. Stekes gylden og snu dem med en en liten stekepinne.

Serveres toppet med vårløk og majones.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev