4 rødbet
eplelikør- marinade
2 dl eplelikør
10 g malte fennikelfrø
cest fra 1 sitron
40 g honning
Rødbeten kokes i saltet vann, når den er mør fjernes skallet og kuttes i terninger.
Mariner den i eplelikør -marinaden
200 g rensede kantareller
50 g smør
salt og pepper
Begynn på middels varme med litt olje, når kantarellene er begynt å bli gyllene,
tilsettes smør og varmen skrus ned på stekepannen.
Smak til med salt og pepper.
1 kamskjell
varm panne
olje, salt og 1 ss smør
Ha litt olje i panna og legg I det rensede kamskjellet. Stek kamskjellet på høy varme og flytt på kamskjellet hvert 15 sekund til et minutt er gått.
Deretter tilsettes i smør i pannen. Snu kamskjellet og la det trekke ferdig.
Vær nøye med varmen etter at smøret et tilsatt, slik at det ikke blir brent.
Anrett kamskjellet med råmarinert småsalat og noen choggia beter som er kuttet tynt og marinert i salt, olivenolje og litt sitron.