Nyhet
Forett / småretter fisk, skjell og skalldyr Spansk rekesalat

Spansk rekesalat>

4 skiver landbrød

400 g ferdig skrelte reker

2 eggeplommer

2 fedd bakt hvitløk

1 ss sennep, dijon

4 dl rapsolje

1 dl god olivenolje

40 g pequllios

salt, cayenne, røykt paprikapulver og sitron

1 rå revet fennikel

2 pequllios i strimler

1 grønn chili i skiver

2 ss olivenolje

salt og sitron

 

Egg, hvitløk, sennep, pequllios og olje kjøres til en majones og smakes til med salt, cayenne, røykt paprikapulver og sitron. Rekene vendes inn i ca 6 ss med pequllios majones. Landbrødet grilles og fordel rekene luftig på. Mariner fennikel med olje, salt og sitron og dander dette på toppen av rekene med pequllios og grønn chili.


 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev