Forett / småretter fisk, skjell og skalldyr Skagensalat på råreker

Skagensalat på råreker>

10 skiver rugbrød og klaret smør til pensling

 

Kle egnete former på 2,3cm i diameter med bakepapir og rull det ferdigkuttede rugbrødet på formene.

Pensle forsiktig med klaret smør.

Bakes i ovnten på 140 ° C i ca 8-9 minutter.

 

Skagenrøre

100 g råreker, sautert og avkjølt

40 g  majones

½ fedd finhakket hvitløk

1 finhakket sjalottløk

½ dl  pisket creme fraiche

5 g grovkuttet dill

5 g revet pepperrot

 

Bland alt sammen og smak til med salt, pepper og sitron. 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev