Forett / småretter fisk, skjell og skalldyr Skagen mille feiulle

Skagen mille feiulle >

SKAGENRØRE

100 g reker, håndrensede og grovhakkede

50 g majones

20 g crème fraîche

worchestershiresaus, etter smak

noen draper tabasco

1 ss sitronjuice

litt finhakket fersk dill

salt og pepper etter smak

brødchips til fire personer

 

Kjøp surdeigsbrød og frys det et par timer. Skjær det opp i tynne skiver. Pensle skivene med olivenolje og stek dem i ovnen under press i 5 minutter på 175 °C.

 

DILLOLJE

200 g nøytral olje

40 g fersk dill

ørretrogn til pynt

 

Kjør olje og dill i en mikser i ca 15 minutter til den blir helt grønn. Kjøl oljen ned så fort som mulig og sil av. Anrett denne retten, lag for lag, etter egen smak og pynt med ørretrogn og dillolje.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev