Forett / småretter fisk, skjell og skalldyr Sjøkreps med lardo, alger og eplepurè

Sjøkreps med lardo, alger og eplepurè>

4 store og rensede sjøkreps

2 østers

sitronzest etter smak

4 skiver lardo

 

Fihakk  sjøkreps og østers og smaksett med sitronzest. Form blandingen som ett egg og legg en skive lardo på hver porsjon, brenn av med en brenner til lardon smelter.

 

Eplepurè

2 gode ,store og  grønne epler skrelles og deles i to og bakes i ovnen på 160° C til de er helt myke. Det tar  ca 15 minutter, mos til eplepurè og sil av.

Anrett fint på en stor tallerken eller stenplate og garner med litt alger og urteolje rundt.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev