Forett / småretter fisk, skjell og skalldyr Salat Nicoise

Salat Nicoise >

assortert salat

1 dl olivenolje

2 ss balsamicoeddik

salt og pepper

100 g kokte poteter

2 honningtomater

4  hardkokte egg

1 rødløk

1 vårløk

100 g oliven

2 ss kapers

100 g tunfisk, helst fersk

2 ss hakket bladpersille

blomster til pynt

 

Ha vasket salat i en bolle. Hell over olje og eddik og vend salaten i blandingen. Smak til med salt og pepper.

Fordel salaten på fire tallerkener. Skjær poteter, tomat og egg i båter og legg oppå salaten.

Skjær rødløk og vårløk i fine strimler. Dryss dette over sammen med kapers og oliven.

Skjær tunfisken i fine skiver. Anrett den pent oppå salaten og dryss persille over.

Pynt med gressløk og blomster.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev