Forett / småretter fisk, skjell og skalldyr Salat med tegrillet tunfisk og sesamdressing

Salat med tegrillet tunfisk og sesamdressing>

400 g tunfisksalat

4 ss te

salt og pepper

2 ss rapsolje

 

Vend tunfisken i teen og la den ligge noen timer. Skrap av teen og krydre med salt og pepper. Pensle med oljen og grill på sterk varme ca 30 sekunder på hver side. Tunfisken skal være rå inni og grillet utenpå.

Dressing

2 ss sesamfrø, ristes i tørr panne til de er gylne

4 ss soyasaus

2 ss olivenolje

2 ss limesaft

 

 

Alt blandes og vendes inn i salaten like før servering. I denne salaten kan du bruke den salaten du selv ønsker. Pass bare på at du velger en som er luftig og sprø. Du kan i tillegg servere med skiver av mango og for eksempel gresskarkjerner.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev