Forett / småretter fisk, skjell og skalldyr Rekesandwich

Rekesandwich >

1 skive godt surdeigs brød

40 g  og 65 g håndpillede reker

2 ss creme fraiche

1 ss majones

1 ss hakket dill

1 ts sitron zest

1 ss sitron saft

½  finhakket rødløk

1 blad hjertesalat

2 skiver agurk

1 skivet reddik

salt, pepper og god olivenolje

kjørvel og en dillkvast

 

Bland sammen 40 g reker med creme fraiche, majones, hakket dill, sitron zest, sitron saft og hakket rødløk.

Smak til med salt og pepper.

Smør litt av majonesen på skiven og legg salat bladet først. Oppå legger du «reke røren». 

Topp med agurk, reddik. Smak til 60 g reker med salt, pepper, sitronsaft og olivenolje og topp på skiven.

Ha på friske urter og god olivenolje. 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev