Forett / småretter fisk, skjell og skalldyr Råmarinerte reker, sitron, agurk og oxalis

Råmarinerte reker, sitron, agurk og oxalis>

Dette er en perfekt forrett eller appetittvekker til de store anledningene. Enkelt, spennende og utrolig godt. Du får tak i frosne råreker blant annet på A-Market i Oslo. Du kan også bruke håndpillede reker, men denne retten er enda bedre med rå reker!

 

1 økologisk sitron, både saft og skall

4 ss olivenolje

1 fennikel

½ agurk

40 rå reker

salt og pepper

oxalis, hvis du ikke får tak i oxalis, kan du også bruke f. eks dill eller brønnkarse. Da får du en annen variant av retten.

 

Bland sitronsaft og -skall med olivenoljen. Kutt fennikel i tynne skiver og agurken i tynne staver. Vend rekene i sitronoljen og anrett rekene utover tallerkener. Topp rekene med fennikel, agurk, Oxalis, salt og pepper.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev