Nyhet
Forett / småretter fisk, skjell og skalldyr Rakfiskrullader

Rakfiskrullader med syltete rødbeter >

200 g ferdig renset rakfisk, lagret etter smak

2 syltete rødbeter

1 finhakket rødløk

2-4 ss rømme

ferske lefser, kan fås på Fenakroken

noen kviser timian

 

Syltete rødbeter

Lag en syltelake av 1 del rødvinseddik, 2 deler sukker og 3 deler vann.

Kok opp og ha i 2 rødbeter skåret i små terninger eller tynnskivet på madolinen. De er kalde allerede etter noen timer, men lagrer du dem på for eksempel Norgesglass, kan de holde seg hele vinteren.

 

Rødbetglace

Kok inn 2 dl rødvinsedikk med 1 ss sukker til det blir en tykk sirup.

Smør et tynt lag med rømme på ferske lefser og dander rakfisk med rødløk og rødbeter. Rull sammen og kutt i passende biter. Pynt med rødbeter, friske urter og glace.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev