Forett / småretter fisk, skjell og skalldyr Rakfisk, flatbrød, rødbet, rømme og gressløk

Rakfisk, flatbrød, rødbet, rømme og gressløk>

Ferdigkjøpt rakfisk, gjerne fra Valdres

 

Rødbeten kokes til du kan dra fingeren over skallet og det løsner lett. Bruk engangshansker. Rømmen piskes opp, smakes til med salt, pepper og finkuttet gressløk.  

 

Flatbrød

3 dl hvetemel

1 dl vann

1 ts salt

 

Ingrediensene knas sammen i bolle. La deigen hvile i kjøleskapet i 20 minutter. Kjevle den tynt og stek den på en steketakke. Knekk passe biter av flatbrød og legg på fine stykker av rakfisk. Avslutt med rømme, gressløk og finskåret rødbet og noen spirer.    

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev