eggeplommer
100 g sukker
60 g salt
Bland salt og sukker og grav eggeplommene i blandingen en dag i kjøleskapet.
Småløk
10 små løk
200 ml vann
50 ml eddik
50 g sukker
20 g salt
Skrell løken, kok opp vann, eddik, sukker og salt. Tilsett løk, kok den i 5 minutter og kjøl ned. Kutt løkene i halve biter og grill dem på den ene siden.
Brent agurk
2 agurk
30 ml eddik
litt maldonsalt
20 g sukker
Skrell agurk, del den i to på langs og ta ut kjernen. Kutt den i 5 cm store stykker og krydre med salt, sukker og eddik. La agurken stå en time og tørk av laken. Brenn den av med en brenner.
Norisalt
2 noriblad
70 g maldonsalt
Stek nori i en tørr panne og bland sammen med maldonsalt.
Rømmepannacotta
500 g seterrømme
½ dl fløte
1 ss sukker
2 gelatinplater
Kok opp fløte og sukker og tilsett oppløst gelatin. Tilsett denne blandingen i en bolle med kald rømme.