Nyhet
Forett / småretter fisk, skjell og skalldyr Potetvaffel med løyrom, rømme og pepperrot

Potetvaffel med løyrom, rømme og pepperrot>

2,5 dl hvetemel

1 ts bakepulver

1 ss sukker

2,5 dl kulturmelk

1 dl H-melk

1 egg

1 eggehvite

2 kokte poteter

50 g brunet smør

½ ts salt

 

Bland alle ingrediensene sammen som en vanlig vaffelrøre. Stekes i belgisk vaffeljern til de er gylne og sprø. Avkjøles på rist før de kuttes opp i ønskede stykker. Toppes med pisket Rørosrømme, Kalix løyrom og revet pepperrot.

 

 

Garnityr

40 g Kalix løyrom

1 dl seterrømme

1 pepperrot

 

Server potetvaffelen enten ferdig montert eller med garnityret ved siden av.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev