Nyhet
Forett / småretter fisk, skjell og skalldyr Potetpure med klippfisk og gressløk

Potetpure med klippfisk og gressløk >

Dette passer utmerket som garnityr til fisk og skalldyr 

 

400 g mandelpotet 

200 g utvannet og ferdig trukket klippfisk

100 g fløte 

100 g smør 

40 g olivenolje 

20 g gressløk 

1 sitron 

salt etter smak

 

Skrell og kok mandelpotet i vann til de er møre. Varm opp smør, fløte tilsett potetene mens du visper. Smak til med finhakket gressløk, oliven olje, sitron og salt. Topp med biter av klippfisk

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev