Nyhet
Forett / småretter fisk, skjell og skalldyr Pepperkrabbe med grillet landbrød

Pepperkrabbe med grillet landbrød>

300 g klør fra taskekrabbe, ferdig knekt opp

1 fedd hvitløk

1 sjalottløk

½  chili

20 g ingefær

50 g honning

2 ss beanpaste

1 ss hoisin saus

1 dl soyasaus

kvernet pepper

zest av 1 lime

saft av 1 lime

hakket koriander

 

Hakk hvitløk, sjalottløk, chili og ingefær fint. Fres dette i en kjele med litt olje. Ha i resten utenom lime og koriander. La dette koke inn til en tykk paste. Ha så i zest og limesaft og smak til med sort pepper. Varm en sautepanne og ha i krabben. Ha så i pepperglacen. Strø på hakket koriander. 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev