Nyhet
Forett / småretter fisk, skjell og skalldyr Østers og nepekål

Østers og nepekål >

Østersemulsjon

5 østers

2 ss persillepurè

2 dl rapsolje

1 ts sitronsaft

 

Blend østers og persille glatt i vitaprepp.

Spe med olje og smak til med sitronsaft og salt.

 

Nepekål

2 nepekålhoder

Rens og forvell kålen i 5 sekunder

 

Tørket torsk

100 g torsk

1 l vann

15 g saltet capers, gjerne panteleria

Skall av 1 sitron

 

Kok torsken i stykker i saltet vann med sitron skall og kapers.

Avkjøl og pisk så fibrene fra hverandre.

Stekes gyllent i tørr panne og tørres deretter på 100 ° C til det er crispy

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev